domingo, 20 de enero de 2013

Young´s Double Chocolate Stout

                                                                                   Cerveza tipo stout de 5,2º. Originaria de Inglaterra. Color café oscuro opaco. De burbuja pequeña, su espuma color crema es densa y de baja duración. Esta cerveza es dulce en su primer contacto con la boca, pero amarga al trago, amargor que desaparece rápido. Se reconocen perfectamente los aromas a chocolate negro e incluso recuerda al café en cada trago, algo que sin duda llama la atención.
En conclusión, es una cerveza muy recomendable. De las mejores stouts que hemos probado. Con mucha personalidad, esta peculiar "negra" no deja indiferente.
Contiene: malta de Pale Ale y malta de chocolate, avena, lúpulo, una mezcla especial de azúcares y harina de auténtico chocolate negro.
NOTA: puede que sea una locura, pero al final de la pinta nos pareció identificar un ligero regusto a caramelo.

Cervexa tipo stout de 5,2º. Orixinaria de Inglaterra. Cor café escuro e opaco. De burbulla pequena, a súa escuma color crema é densa e de baixa duración. Esta cervexa é doce no seu primer contacto coa boca, pero amarga ó grolo, amargor que desaparece rápido. Recoñécense perfetamente os aromas a chocolate negro e incluso lembra ó café en cada grolo, algo que sen dúbida chama a atención. En conclusión, é unha cervexa moi recomendable. Das mellores stout que probamos. Con moita personalidade, esta peculiar "negra" non deixa indiferente. 
Contén: malta de Pale Ale e malta de chocolate, avena, lúpulo, unha mezcla especial de azucres e fariña de auténtico chocolate negro.
NOTA: pode ser unha loucra, pero ao final da pinta pareceunos identificar un livián regusto a caramelo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario